Bulanık İmam Hatip ortaokulu

Telefon : 0436 311 28 42/43 /
WEB https://bulanikiho.meb.k12.tr
Adres : Malazgirt Yolu Üzeri Bahçelievler Mahallesi 704. Sok. No7 Bulanık/MUŞ
VİZYON : “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, örnek bir kurum olmak.”
MİSYON : Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1946
Yabancı Dil : Arapça/İngilizce
Servis :
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.SAAT BAŞI DOLMUŞ VARDIR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe merkezinde bulunmakta olup, ilçemiz Muş´a 105 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :